Angira Villa

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19 και τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες που ορίζονται τόσο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ), και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Με βάσει τις κυβερνητικές εντολές και οδηγίες θα ανοίξουμε με ασφάλεια και θα δεχτούμε τους επισκέπτες για αφίξεις που ξεκινούν την 15η Ιουνίου 2020, με τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής που έχουμε θέσει, για να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον!

Το προσωπικό μας, έχει εκπαιδευτεί για τον Covid-19 και για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φιλοξενούμενούς μας.

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένων του χώρου υποδοχής, του χώρου εστίασης, των κοινόχρηστων μπάνιων και στα γραφεία.

Παρέχουμε απολυμαντικό, προστατευτικές μάσκες και γάντια στο προσωπικό μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής.

Τοποθετήσαμε ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ενημερώνοντας τους φιλοξενούμενους μας, να τηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Το ξενοδοχείο μας, προετοιμάστηκε κατάλληλα, για την ασφάλεια της υγείας των φιλοξενουμένων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δημιουργώντας ειδική ομάδα διαχείρισης ύποπτου κρούσματος Covid-19, σε συνεργασία με ιατρούς, για την πρόληψη και καταστολή οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού συμβάντος κατά τη διάρκεια της διαμονής των.

Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρείται αρχείο COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, για τους φιλοξενούμενους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Ειδικότερα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε: Αριθμό Δωματίου, Ονοματεπώνυμο, Εθνικότητα, Αριθμό Διαβατηρίου, Χώρα Προέλευσης, Ημερομηνία γέννησης, Ημερομηνία Άφιξης και Αναχώρησης και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email), για την ανίχνευση επαφών σε περίπτωση κρούσματος.

Υποδοχή

Η υποδοχή πλέον γίνεται σε εξωτερικό χώρο ενώ ταυτόχρονα προχωρήσαμε σε αλλαγή των ωρών Αναχώρησης μέχρι την 11,00 π.μ. και Άφιξης από την 4,00 μ.μ., ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αερίζονται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σωστά τα δωμάτια μας. Προχωρήσαμε σε ειδικές σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Τέλος γίνεται συχνή και σχολαστική απολύμανση επιφανειών συχνής επαφής και όλων των αντικειμένων που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στους φιλοξενούμενους.

Δωμάτια

Απομακρύναμε το έντυπο υλικό, τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία, ένα μεγάλο μέρος του πρόσθετου εξοπλισμού και ιματισμού, που παρέχονται πλέον κατόπιν αιτήσεως. Φροντίζουμε τα κλιματιστικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα ρυθμίσαμε σε λειτουργία μη ανακυκλοφορίας του αέρα. Πραγματοποιούμε αερισμό, καθαρισμό και σχολαστική απολύμανση σε όλα τα δωμάτια κατά την αναχώρηση, με την χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων καθαριστικών και απολυμαντικών υλικών και εξοπλισμού (ατμοκαθαριστές), με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής – κεφαλάρια κρεβατιών, λουτήρες, νιπτήρες, λεκάνες αποχωρητηρίων, βρύσες, πόμολα, σεσουάρ, χειριστήρια (ειδικά στα χειριστήρια τοποθετούμε καλύμματα μιας χρήσης), θερμοστάτες, ψυγεία, βραστήρες, καφετιέρες, ντουλάπες, κρεμάστρες, safe boxes, πρίζες, διακόπτες, κουπαστές, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες, κ.λπ., ενώ κατά τη διαμονή σας, ο καθαρισμός δωματίων και η αλλαγή ιματισμού γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Πρωϊνό

Το σερβίρισμα στον μπουφέ πραγματοποιείται μόνο από το προσωπικό μας, σε υπαίθριους ή ημι-υπαίθριους χώρους, με αυξημένα μέτρα υγιεινής με χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών μιας χρήσης, με στόχο να μην υπάρχει επαφή του πελάτη με τα φαγητά και τα σκεύη του μπουφέ, έχουμε μεριμνήσει για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων τόσο μεταξύ των ατόμων, όσο και μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων και τέλος εφαρμόσαμε σε όλους τους χώρους ανώτατο όριο επισκεπτών.

Τέλος απολυμαίνουμε σχολαστικά τα τραπέζια και καθίσματα με ενδεδειγμένα απολυμαντικά μετά από κάθε χρήση.

Επισιτιστικά Τμήματα

Στον χώρο του εστιατορίου και του bar, η προσέλευση γίνεται με τη χρήση απολυμαντικού,  μεριμνούμε για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων τόσο μεταξύ των ατόμων, όσο και μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Κατόπιν απαίτησης του πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουμε έντυπα menu, τα οποία απολυμαίνονται, με ενδεδειγμένα απολυμαντικά, μετά από κάθε χρήση.

Όλα τα εδέσματά μας, σερβίρονται ala carte από το προσωπικό μας, σε υπαίθριους ή  ημι-υπαίθριους χώρους, με αυξημένα μέτρα υγιεινής, με χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών μιας χρήσης και τέλος εφαρμόσαμε ανώτατο όριο επισκεπτών.

Τέλος απολυμαίνουμε σχολαστικά τα τραπέζια με ενδεδειγμένα απολυμαντικά μετά από κάθε χρήση και καλύπτουμε τα τραπέζια με τραπεζομάντηλα ή σουπλά μιας χρήσης.

Πισίνα

Στην πισίνα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, πραγματοποιούμε τους προβλεπόμενους τακτικούς ελέγχους της χλωρίωσης και του PH του νερού, πραγματοποιούμε τακτικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, μεριμνήσαμε για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ασφαλείας στις ξαπλώστρες και τις καρέκλες, οι οποίες απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση και φροντίζουμε την τήρηση ανώτατου αριθμού λουομένων (1 λουόμενος ανά 5 τ.μ. υδάτινης επιφάνειας).

Λοιπά Τμήματα – Κοινόχρηστοι Χώροι

Διαρρυθμίσαμε την επίπλωση σε όλα τα τμήματα και τους κοινόχρηστους χώρους, με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η προβλεπόμενη, κατά περίπτωση, κοινωνική απόσταση. Παράλληλα  βελτιστοποιήσαμε τις οδηγίες καθαριότητας και απολύμανσης για όλα τα τμήματά μας με αυξημένες δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης κεκλεισμένων των θυρών, με έμφαση στα σημεία συχνής επαφής και τέλος έχουμε εφαρμόσει σε όλους τους χώρους ανώτατο όριο επισκεπτών.

 

Παράλληλα όμως να επισημάνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταλύματος μας:

  • Η υποδοχή των φιλοξενουμένων πλέον, γίνεται σε υπαίθριο χώρο.
  • Οι κοινόχρηστοι χώροι μας είναι στο όλοι, ή οι περισσότεροι, υπαίθριοι ή ημι-υπαίθριοι.
  • Το ιδιωτικό Πάρκινγκ μας είναι υπαίθριο.
  • Το πρωϊνό και η εστίαση, προσφέρεται σε υπαίθριο χώρο.
  • Το Bar μας είναι υπαίθριο.
  • Η είσοδος στα δωμάτια γίνεται από ανεξάρτητες υπαίθριες εισόδους.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της συχνότητας και του τρόπου καθαρισμού των δωματίων.

Όλοι εμείς στη Villa Angira και ο καθένας προσωπικά, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ασφάλεια τη δική σας, τη δική μας, των οικογενειών όλων μας και της κοινωνίας μας.

Ζητάμε από εσάς, την κατανόηση και συνεργασία σας και τη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και των Αρχών, ώστε να είμαστε σε θέση να σας καλωσορίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στο ομορφότερο σας ταξίδι, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς….